Wagnerplein goes Classic

Na een succesvolle eerste editie gaan we door naar de tweede. Winkeliersvereniging Winkelcentrum Wagnerplein i.s.m Air-Time producties organiseren 'Wagnerplein goes Classic'. Het klassieke auto, motor en scooter treffen op het vernieuwde Wagnerplein in Tilburg. 50's,60's 70's oldtimers en een klein aantal exclusieve youngtimers. Je kunt nu inschrijven en is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je als trader komen, boek dan je verkoopruimte.

Onze evenement flyer. Delen is altijd prima! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Onze evenement flyer. Delen is altijd prima! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Inschrijven als bezoeker.

Ja, ik ben er graag bij op 5 september.

Onder voorbehoud van versoepeling van de maatregelen voor evenementen door de regering vanwege het Corona virus ben ik erbij. Ik zorg voor een mooie gepoetste klassieke auto, motor of scooter met eventuele bijpassende aankleding en accessoires. Ik krijg hiervoor een gezellige dag, een welkomstgeschenk namens de winkeliers, een hapje en een drankje.

 

Als je je aanmeldt, zet in het bestelmandje bij opmerkingen het merk en bouwjaar van je auto. Als je wilt kun je een foto mailen of via PB sturen. Kunnen we die alvast op onze Facebook pagina plaatsen.

2 weken voor aanvang van het evenement verneem je per email en social media of het doorgaat. Ik zorg dat ik tussen 9.30 uur en 10.30 uur aanwezig ben. Door mijn reservering te bevestigen begrijp ik dat ik na aankomst weer om 16.00 uur van het terrein kan vertrekken. Ik stal mijn voertuig op eigen risico op het Wagnerplein.

€ 0,00

  • Beschikbaar

Inschrijven als trader.

3 x 3 m2 verkoopruimte food en non food

3 x 3 vierkante meter tot je beschikking om je 'oldltimer' gerelateerde producten maar ook vintage spullen of kleding te verkopen. Of verkoop je lekkernijen uit je klassieke volkswagenbus of andere klassieke foodtruck?

 

Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar voor verkoop. De organisatie bepaalt na inschrijving je deelname zodat er niet teveel van hetzelfde aangeboden wordt. 'First come, first serve'. Vermeld in de ruimte 'opmerkingen'welke producten je wilt verkopen.

 

Natuurlijk krijg je je inschrijfgeld retour als je wordt uitgeloot of het evenement geen doorgang kan vinden.

Er wordt niet over gecorrespondeerd of gediscussieerd! Blijft een gokje., maar wat voor een! Bedankt voor je begrip.

2 weken voor aanvang van het evenement verneem je per email en social media of het doorgaat. Ik zorg dat ik tussen 9.30 uur en 10.30 uur aanwezig ben. Door mijn reservering te bevestigen begrijp ik dat het 'officiele' treffen tot 16.00 uur duurt. Hierna kan ik pas inpakken en opruimen en de winst gaan tellen. na aankomst weer om 16.00 uur van het terrein kan vertrekken.

€ 35,00

  • Beschikbaar

Impressie van de 1e editie

Waar moet ik zijn op 5 september?

Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars en volg de routeborden. Bij de entree wordt je doorverwezen naar je plek.

Vragen, suggesties, opmerkingen? Stuur een mailtje.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.