13 en 14 juli 2024. 'One More-Time'

Zondag entree per auto ongeacht het aantal passagiers

Ja, ik ben er met mijn luchtgekoelde Volkswagen om lekker te chillen en eventueel te grillen. (Bestel hiervoor de BBQ). 2,50 van de entreeprijs gaat naar het goede doel. Je komt lekker op zondag voor 1 dagje AIR-TIME. Tijdens 'One More Time' vindt op 14 juli de toertocht voor het goede doel 'Aircooled Ride' plaats met kans op geweldige prijzen. Meld je aan. Al ingeschreven? Dan is de entree van ONE MORE-TIME gratis.

 

€ 7,50

  • Beschikbaar

Zaterdag & zondag entree per auto ongeacht het aantal passagiers

Ja, ik ben er met mijn luchtgekoelde Volkswagen om lekker te chillen en eventueel te grillen. (Bestel hiervoor de BBQ). 2,50 van de entreeprijs gaat naar het goede doel. Je komt lekker op zaterdagmiddag aan, parkeert je bus of tentje en sluit aan bij de borrel. Op zondag 14 juli vindt de toertocht voor het goede doel 'Aircooled Ride' plaats met kans op geweldige prijzen. Meld je aan. Al ingeschreven? Dan is de entree van ONE MORE-TIME natuurlijk gratis.

 

€ 12,50

  • Beschikbaar

BBQ

Lekker, lekker, lekker. Ook van dit bedrag gaat een deel naar het goede doel.

€ 25,00

  • Beschikbaar

Verkoopruimte 'non food'

Reserveer verkoopruimte op One More-Time om je 'oldtimer' gerelateerde producten, vintage spullen, automobilia, petrobilia, kleding of andere producten te verkopen. Prijzen zijn inclusief btw.

 

Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar voor verkoop. De organisatie bepaalt na inschrijving van je deelname of je past in het aanbod zodat er niet teveel van hetzelfde aangeboden wordt. Je ontvangt een factuur. Na betaling is je deelname definitief. Vermeldt bij 'opmerkingen' welke producten je wilt verkopen en hoe je ze aanbiedt in de sfeer van het evenement.

Ik arriveer om 8.30 uur en ben voor 10.00 uur gereed met opbouwen. Door mijn reservering te bevestigen begrijp ik dat het 'officiele' treffen tot 16.00 uur duurt. Na dit tijdstip kan ik starten met inpakken, opruimen en vertrekken.

€ 10,00

  • Beschikbaar