Van 'cool' tot 'oldschool' Trunksale.

Wat dan?

Op de 'Trunksale' heb je een plek voor je voertuig van waaruit je toffe spulletjes aanbiedt. Je verkoopt uit de kofferbak van je voertuig, uit je caravan of van een kleed(je) ervoor. Het betreft een ruime plek van de breedte van je voertuig plus 1 meter. De 'diepte' van je plek is 4 meter.

 

Een toffe markt waar je de hele dag kunt snuffelen, eten en drinken en alle moois bekijken wat er staat. En koopjes scoren en dat ene item vinden waarvan je niet eens wist dat je er naar op zoek was, of wel! Er is een Dj die achtergrondtunes verzorgt. Uiteraard is er een hapje en een drankje verkrijgbaar.

 

De markt is beschikbaar voor particulieren en (vintage) hobby handelaren, bezitters en liefhebbers van klassieke voertuigen of het liefst een combinatie van beide natuurlijk! Er worden geen nieuwe spullen aangeboden. Hoofdzakelijk is er vintage, kleding, toys, singles, platen, automotive, mangave, girlstalk maar ook alledaagse dingetjes. Nieuwe spullen zul je er niet vinden; die verkoop je maar op een braderie of jaarmarkt;).

 

Je bent ook welkom in een wat 'modernere' auto. Als de spullen die je aanbiedt maar passen in het plaatje.

Wanneer is die sale dan?

Zondag 2 juni 2024. De Trunksale is open voor bezoekers van 09.30 uur tot 16.00 uur. Verkopers kunnen vanaf 8.00 tot 9.30 uur hun plek inrichten.

 


Wat Kost 't me dan?

Wil je kijken en (niet) kopen?

 

Bezoekers betalen maar 2,50 entree per persoon.

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.

Parkeren is gratis.

 

Prijzen verkopers 

Klassieke auto                                         € 5,00 
(Ouder dan 40 jaar)
Youngtimer                                              € 7,50 
(Ouder dan 15 jaar)
Personenauto                                         € 10,00 
Bestelauto 
(Caddy /  Combo etc)   
                                                               € 15,00  
Bestelbus/Camper                                 € 25,00
Bagagewagen                                       € 10,00

Caravan                                                 € 15,00

Kleedje                                                   €   5,00

 

Ja, daar wil ik bij zijn!

Standplaats verkopers Trunksale.

Geef bij je boeking aan in het vak 'opmerkingen over de bestelling'  wat je zoals verkoopt en of je een website hebt en / of van social media gebruik maakt. Zo krijgen we een idee van wat je verkoopt, ruilt of weggeeft en wordt je naam aan de website toegevoegd. De markt is beschikbaar voor particulieren en hobby handelaren, bezitters en liefhebbers van klassieke voertuigen of het liefst een combinatie van beide natuurlijk! Reserveringen zijn bindend. Er vindt geen restitutie plaats. Je plek is overdraagbaar, als de reserveringsbevestiging bij de entree getoond wordt. Je bent zelf hiervoor aansprakelijk. Er worden geen nieuwe spullen aangeboden tenzij dit in het 'retro' plaatje past. Twijfel je, stuur een mail naar info@air-time.nl

€ 5,00

  • Beschikbaar

Standplaats 'Food' Trunksale.

Heb je wat lekkers in de aanbieding, meld je dan aan. We zijn erg kieskeurig. Hoe leuker de aankleding en ambiance, hoe meer kans;) Er is een beperkt aantal plekjes omdat we snappen dat te veel aanbod  keuzestress oplevert.

€ 150,00

  • Beschikbaar

Stroomaansluiting

Zelf verlengkabels meenemen natuurlijk.

€ 50,00

  • Beschikbaar

Waar is het dan?

Sky Ballonvaart Center

Gilzerbaan 495

5032VD Tilburg


Wat is er zoal te zien dan?