Van 'cool' to 'oldschool' Trunksale.  2 juni 2024.

Wat is die Trunksale dan?

Op de 'Trunksale' heb je een plek voor je voertuig van waaruit je toffe spulletjes aanbiedt. Je verkoopt uit de kofferbak van je voertuig, uit je caravan of van een kleed(je) of kraampje ervoor. Het betreft een ruime plek van de breedte van je voertuig plus 1 meter. De 'diepte' van je plek is ongeveer 4 meter.

 

Een toffe markt waar je de hele dag kunt snuffelen, muziek luisteren, eten en drinken en alle moois bekijken wat er staat. Koopjes scoren en dat ene item vinden waarvan je niet eens wist dat je er naar op zoek was, of juist wel!

 

Er is een Dj die achtergrondtunes verzorgt. Uiteraard is er een hapje en een (zomers) drankje verkrijgbaar.

 

De markt is beschikbaar voor particulieren en (vintage) hobby handelaren, bezitters en liefhebbers van klassieke voertuigen of het liefst een combinatie van beide natuurlijk! Er worden geen nieuwe spullen aangeboden, tenzij deze in het plaatje passen. Hoofdzakelijk is er vintage, kleding, design, toys, singles, platen, automotive parts maar ook brocante, mancave mantique, curiosa en alledaagse dingetjes. 

 

Er is een sectie die speciaal ingericht wordt voor emaille borden, automobilia en reclame items. Deze 'swap in trunksale' wordt georganiseerd door MC Auto en Toolbox Creations.

 

Je bent natuurlijk ook welkom in een wat 'modernere' auto. Als de spullen die je aanbiedt maar passen in het plaatje. Wat let je; schrijf je NU in!!

Wanneer is die trunksale dan?

Zondag 2 juni 2024 staat ie gepland. De Trunksale is open voor bezoekers van 09.30 uur tot zo'n 16.00 uur, maar als je wilt gaan we lekker door tot minstens 17.00 uur. No stress, we zien wel hoe de dag loopt. Verkopers kunnen vanaf 8.00 tot 9.30 uur hun plek inrichten.

 


Wat Kost deelnemen me dan?

Klassieke auto (Ouder dan 40 jr.)                5,00

Youngtimer (Ouder dan 15 jr.)                 €  7,50 

Personenauto                                          € 15,00 
Bestelauto (Caddy/ Combo etc)              € 20,00
Bestelbus/Camper                                  € 25,00
Bagagewagen(aanhanger icm auto)      € 10,00

Oldtimer caravan                                    € 10,00

Kinderkleedje                                          €   5,00

 

Bezoekers betalen nop, nada, ne rien, niks.

Gratis entree dus voor bezoekers.

 

 

Ja, daar wil ik bij zijn!

Standplaats verkoper Trunksale.

Geef bij je boeking aan in het vak 'opmerkingen over de bestelling'  wat je zoals verkoopt en of je een website hebt en / of van social media gebruik maakt. Zo krijgen we een idee van wat je verkoopt, ruilt of weggeeft en wordt je naam aan de website toegevoegd. De markt is beschikbaar voor particulieren en hobby handelaren, bezitters en liefhebbers van klassieke voertuigen of het liefst een combinatie van beide natuurlijk! Reserveringen zijn bindend. Er vindt geen restitutie plaats. Je plek is overdraagbaar, als de reserveringsbevestiging bij de entree getoond wordt. Je bent zelf hiervoor aansprakelijk. Er worden geen nieuwe spullen aangeboden tenzij dit in het 'retro' plaatje past. Twijfel je, stuur een mail naar info@air-time.nl

€ 5,00

  • Beschikbaar

Verkooptafel in hal binnen verkoper Trunksale.

Dit betreft een plaats binnen in de hal van 8 x 40 meter.

Je huurt een tafel van 57 cm x 185 cm

 

Geef bij je boeking aan in het vak 'opmerkingen over de bestelling'  wat je verkoopt en of je een website hebt en / of van social media gebruik maakt. Zo krijgen we een idee van wat je verkoopt en wordt je naam aan de website toegevoegd. De markt is beschikbaar voor particulieren en hobby handelaren, bezitters en liefhebbers van klassieke voertuigen of het liefst een combinatie van beide natuurlijk!

 

Reserveringen zijn bindend. Er vindt geen restitutie plaats. Je plek is wel overdraagbaar, dat regel je zelf. Je reserveringsbevestiging moet bij de entree getoond wordt. Je bent zelf hiervoor aansprakelijk. Er worden geen nieuwe spullen aangeboden tenzij dit in het 'retro' plaatje past. Twijfel je, stuur een mail voordat je boekt naar info@air-time.nl

€ 20,00

  • Beschikbaar

Food

Standplaats 'Food' Trunksale.

Heb je wat lekkers in de aanbieding, meld je dan aan. We zijn erg kieskeurig. Hoe leuker je aankleding en sfeer die je meebrengt en optuigt, hoe meer kans om je lekkernijen aan te bieden Er is een beperkt aantal plekjes omdat we snappen dat te veel van hetzelfde  keuzestress voor de bezoekers oplevert. maximaal 5 plekken beschikbaar

€ 75,00

  • Beschikbaar

Stroomaansluiting

Zelf verlengkabels meenemen natuurlijk.

€ 25,00

  • Beschikbaar

Waar is de cool trunksale dan?

Sky Ballonvaart Center

Gilzerbaan 495

5032 VD Tilburg


Sfeertje proeven? Bijzijn is meemaken! Tof!