1 juni 2025 Cool trunksale part II

 

Op de 2e 'Trunksale' met gratis entree voor iedere bezoeker heb je een plek voor je voertuig van waaruit je spulletjes aanbiedt. Je verkoopt uit de kofferbak van je voertuig, uit je caravan of van een kleed(je) of kraampje ervoor. 

 

Een toffe markt waar je geruime tijd kunt snuffelen, muziek luisteren, eten en drinken en alle moois bekijken wat er staat. Koopjes scoren en dat ene item vinden waarvan je niet eens wist dat je er naar op zoek was, of juist wel!

 

Er is een Dj die achtergrondtunes verzorgt. Uiteraard is er een hapje en een (zomers) drankje verkrijgbaar.

 

De markt is beschikbaar voor bedrijven, particulieren en (vintage) hobby handelaren, bezitters en liefhebbers van klassieke voertuigen of het liefst een combinatie van beide natuurlijk! Er worden geen nieuwe spullen aangeboden, tenzij deze in het plaatje passen. Hoofdzakelijk is er vintage, kleding, design, toys, singles, platen, automotive parts maar ook brocante, mancave mantique, curiosa en alledaagse dingetjes. 

 

Er is een sectie die speciaal ingericht wordt voor speciale en zeldzame emaille borden, automobilia en reclame items. Deze 'swap in trunksale' wordt georganiseerd door MC Auto en Toolbox Creations.

 

Je bent natuurlijk ook welkom in een wat 'modernere' auto. Als de spullen die je aanbiedt maar passen in het plaatje. Wat let je; schrijf je NU in!!

Ja, ik ben erbij!

Standplaats verkoper Trunksale klassieke auto

Je boekt een plek voor je klassieke auto. Die is dus ouder dan 40 jaar. Een 'youngtimer' is ouder dan 25 jaar.

 

Geef bij je boeking aan in het vak 'opmerkingen over de bestelling'  aan welk merk en jaartal auto je hebt en liefst ook wat je verkoopt. Informatie over je website en / social media is fijn. Zo krijgen we een idee van wat je verkoopt, ruilt of weggeeft en wordt je naam/logo/ foto aan de website toegevoegd. De markt is beschikbaar voor particulieren en hobby handelaren.

 

Zakelijke verkopers zijn natuurlijk ook welkom. We richten ons op bezitters en liefhebbers van klassieke voertuigen of het liefst een combinatie van beide natuurlijk! Reserveringen zijn bindend. Er vindt geen restitutie plaats.

 

Je plek is overdraagbaar, als deze reserveringsbevestiging door diegene bij de entree getoond wordt. Je bent zelf hiervoor aansprakelijk. Er worden geen nieuwe spullen aangeboden tenzij dit in het 'vintage' plaatje past wat dan weer 'retro' genoemd wordt.

 

Twijfel je, stuur een mail naar info@air-time.nl

€ 5,00

  • Beschikbaar

Standplaats verkoper Trunksale per m2. (vierkante meter)

Je reserveert je plek per m2. Geef bij je boeking aan in het vak 'opmerkingen over de bestelling'  wat je verkoopt en of je een website hebt en / of van social media gebruik maakt.

 

Zo krijgen we een idee van wat je verkoopt, ruilt of weggeeft en wordt je naam aan de website toegevoegd. De markt is beschikbaar voor particulieren en hobby handelaren, bezitters en liefhebbers van klassieke voertuigen of het liefst een combinatie van beide natuurlijk! Reserveringen zijn bindend. Er vindt geen restitutie plaats. Je plek is overdraagbaar, als de reserveringsbevestiging bij de entree getoond wordt. Je bent zelf hiervoor aansprakelijk. 

 

Er worden geen nieuwe spullen aangeboden tenzij dit in het 'retro' plaatje past. Twijfel je, stuur een mail naar info@air-time.nl

€ 5,00

  • Beschikbaar

Verkooptafel in hal binnen verkoper Trunksale.

Dit betreft een plaats binnen in de hal die  8 x 40 meter is.

Je huurt een tafel van 57 cm x 185 cm

 

Geef bij je boeking aan in het vak 'opmerkingen over de bestelling'  wat je verkoopt en of je een website hebt en / of van social media gebruik maakt. Zo krijgen we een idee van wat je verkoopt en wordt je naam aan de website toegevoegd. De markt is beschikbaar voor particulieren en hobby handelaren, bezitters en liefhebbers van klassieke voertuigen of het liefst een combinatie van beide natuurlijk!

 

Reserveringen zijn bindend. Er vindt geen restitutie plaats. Je plek is wel overdraagbaar, dat regel je zelf. Je reserveringsbevestiging moet bij de entree getoond wordt. Je bent zelf hiervoor aansprakelijk. Er worden geen nieuwe spullen aangeboden tenzij dit in het 'retro' plaatje past. Twijfel je, stuur een mail voordat je boekt naar info@air-time.nl

€ 15,00

  • Beschikbaar